გარნაჩას ყურძენი მოდის მცირე ნაკვეთებიდან, მცირე მოსავლებით, რომლებსაც ხელით კრეფენ, შემდეგ კი ფერმენტაციისთვის ცალ-ცალკე ათავსებენ პატარა ავზებში. მალოლაქტური დუღილის შემდეგ ღვინოს 22 თვის განმავლობაში აძველებენ ფრანგული მუხის კასრებში.
სპეციფიკაცია
ტიპი
|
წითელი მშრალი |
ქვეყანა
|
ესპანეთი |
აპელაცია
|
Almansa DOP |
რეგიონი
|
Albacete, Almansa |
რეიტინგი
|
4.4 |
James Suckling
|
91
|
ყურძნის სახეობა
|
Grenache/Garnacha, Tintorera |
მოცულობა
|
750ml |
ალკოჰოლი
|
15.5% |
წელი
|
2019 |
Top 1% Best Wines In The World
|
Yes |