ლალისფერი წითელი შეფერილობის. ალუბლის არომატი ერწყმის ყვავილების მსუბუქ ნოტებს. გემო ნაზი და ელეგანტური, ტანინები დახვეწილი, დაბოლოება ცოცხალი და სასიამოვნო აქვს.
Calafuria is produced from vineyards that extend along the Adriatic coastline. Its name comes from one of
the over 700 bays on the Apulian peninsula. The region boasts a long tradition for the production of rosé
wines made from Negroamaro, a variety that best expresses its full potential near the sea. Calafuria is a rosé
that is delicate, pleasantly fruity, savory and well-rounded, reflecting the aromas and colors of its home
territory, Salento.
ღვინო ხასიათდება ელეგანტური, კეთილშობილი გემოთი ხილის და პიკანტური ტონებით. თამბაქოს, შავი პილპილის, ბალახეულის არომატი დაბალანსებული მჟავიანობითა და მდგრადი გემოთი.
ან ელეგანტურ შარდონეს აწარმოებენ ბოკა დი ლუპოს მამულში, აპულიის მურგიას რეგიონში. ამ რეგიონის გამორჩეული მახასიათებელია მისი „პიეტრა“. სიტყვა "მურგიას" ეტიმოლოგია აღნიშნავს ბასრ ქვას ან კლდეს და კონკრეტულ მინიშნებას აკეთებს მშრალი ქვის კედლებზე, რომლებითაც გარშემორტყმულია ეს ზონა. "პიეტრაბიანკა", ასევე, აღნიშნავს ქვებს, რომლებსაც სოფლის ფერმერები ამსხვრევდნენ მინდვრების ხვნისას. ამ ქვების დამსხვრევამ და ნიადაგში შერევამ განაპირობა იქ მოყვანილი ღვინოების გემოს გაძლიერება. მდიდარი, კომპლექსური და, ამავე დროს, სუფთა და სასიამოვნო, პიეტრაბიანკა ახდენს იმის დემონსტრირებას, რომ აპულია, ასევე, შესანიშნავი თეთრი ღვინოების რეგიონია.