სხვადასხვა Premier Cru ვენახების ნაზავი ჯოზეფ დრუენის ადგილსამყოფელიდან შაბლისში (Roncières, Mont de Milieu, Montée de Tonnerre, Moireins). ისინი განლაგებულია მდინარე სერეინის ორივე ნაპირას. მოსავლის აღება და ვინიფიკაცია ცალ-ცალკე ხდება, შემდეგ კი ერთად გროვდება. შედეგი - ჰარმონიული მთლიანობა, სადაც თითოეულ ღვინოს საკუთარი იდენტობა მოაქვს. კიმერიჯის კირქვა შეიცავს მოთეთრო ხსნარში გაბნეულ მილიონობით პატარა ზღვიურ ქვას, რომელიც, შესაძლოა, ოდესღაც ზღვის ფსკერზე იყო... ასობით მილიონი წლის წინ. ეს ზღვიური წარმოშობა შაბლის ღვინოებს უნიკალურ გემოს ანიჭებს. ვაზის საშუალო ასაკია 29 წელი.
Pazo de Barrantes-ისა და მისი 12 ჰექტარი მიწის ნაკვეთის ბუკოლური ატმოსფერო აისახება ყურძნის განვითარებაზე, რომელიც ამდიდრებს მას სხვადასხვა ესენციებით. ამ ყურძნიდან ვიღებთ ალბარინიოს მისი უნიკალური პერსონალურობით და ჯიშის ძლიერი ხასიათით. პასო ბარანტესი დაძველების შესანიშნავ პოტენციალს ფლობს. ეს ღვინო განსაკუთრებული ტერუარისა და ზედმიწევნითი მეღვინეობის შედეგია. თეთრი ღვინო, რომელიც სასიამოვნო შეგრძნებებს იწვევს ინტენსიური ყვავილოვანი, ხილისა და ბალზამის არომატებით. გემოთი ელეგანტურად მაცოცხლებელია და გვაოცებს თავისი გასტრონომიული მრავალფეროვნებით. Pazo Barrantes Albariño არის იდეალური ბალანსი ხანგრძლივ და მყისიერ სიამოვნებას შორის.
ეს არის ინტენსიურად არომატული ღვინო, გამორჩეული ხილის ნოტებით (მწვანე ვაშლი და ლიმონის კანი) თივის სუფთა ტონებით. იდეალური არჩევანია როგორც აპერიტივი ან უმი, მოხარშული ან შემწვარი ზღვის პროდუქტების შესახამებლად.
მილმანდას პატივს სცემენ, როგორც ესპანეთის ერთ-ერთ ყველაზე კლასიკურ შარდონეს. ღვინო მზადდება ახალი ფრანგული მუხის პატარა კასრებში. ამის შემდეგ მილმანდა 12 თვის ასაკისაა.