ვერდეჯოს ყურძენი მოდის ძველი ბუჩქოვანი ვაზებიდან, რომლებიც ქვიშიან ნიადაგებზეა დარგული, მდინარეების მიერ ზედაპირზე გამორიყული ქვების ჩანართებით, რაც ღვინოს სუპერკომპლექსურს ხდის. მისი ფერმენტაცია ხდება კონტროლირებად ტემპერატურაზე, უჟანგავი ფოლადის ავზებში.
მსხლის, ჟოლოს, ანანასის, ბანანის, გარგლის, ატმისა და ვაშლის აბსოლუტური და დამამშვიდებელი სურნელება. მინდვრის ბალახი, გვირილა და მწვანე ჩაი. გემოზე: ხილის, მკაფიო და მდიდარი სტრუქტურით, გარემომცველი სირბილით. სუპერმდგრადი. გემრიელი და ცოცხალი. დელიკატურად მარილიანი.
ცოცხალი, ჟასმინის, სამბუკას, კუნელის, ველური პიტნის ყვავილოვანი ელფერით და თეთრი წიწაკის, სალბისა და ახალი ჭინჭრის პიკანტური შეგრძნებებით. ფრანკი, ციტრუსის ხილის ნოტებით, გარგალი და ატამი. გემოზე: მდიდარია ეგზოტიკური ლაიმის ნიუანსებით. გემრიელი და მდგრადი. მინერალური.
ანთილი (Anthilia) მოყვითალო-ჩალისფერია. სუნი - გვთავაზობს ახალ და სურნელოვან თაიგულს თეთრ-რბილობიანი ხილის (ატმის) ნოტებით, რომლებიც შერწყმული მინდვრის ყვავილების ელფერთან. გემო - ვგრძნობთ აშკარა ხილის ნოტას, რომელიც გაცოცხლებულია სასიამოვნო სიმძაფრით. გემო ხანგრძლივი და მდგრადია.