ყოველთვის, როცა პომინოსკენ მიმავალ გზაზე ვარ, მიყვარს ტოსკანის ამ უნიკალური კუთხის დათვალიერება: ბორცვებს და კვიპაროსებს ციცაბო ფერდობები მოჰყვება, გრილი ზაფხული და თოვლიანი ზამთარი, ასევე, საუკუნოვანი ნაძვისა და სეკვოიას დიდებული ტყეები, რომლებიც გარს არტყავს. შარდონეს ვენახებს, რომლებიც ჯერ კიდევ 1855 წელს გააშენეს. 1973 წელს, 700 მეტრის სიმაღლეზე, დაიბადა Benefizio Cru - პირველი თეთრი ღვინო იტალიაში, რომელიც ფერმენტირებული და დაძველებული იქნა კასრებში.
ეს ვარდისფერი შარდონე აერთიანებს მამულის შარდონეს სამ ბლოკს, რომელიც ხელითაა გადარჩეული და დაფასოებული. შარდონეს დაუყოვნებლივ წურავენ და თანაბარ ნაწილებად ათავსებენ ავზსა და კასრში. მალოლაქტიკური დუღილის დასრულების შემდეგ, ვერონიკი (Veronique) ამ ორ ნაწილს თავის ბოლო კიუვეში იგროვებს.
ტოსკანის ერთ-ერთი ყველაზე შესაფერისი ადგილიდან - თეთრი ღვინის საწარმოებლად - რომელიც ზღვის დონიდან 700 მეტრს აღწევს, მოდის შარდონესა და პინო ბიანკოს უაღრესად ელეგანტური და დახვეწილი ნაზავი.
At Duckhorn Vineyards, we have been making wine using grapes from the finest Napa Valley vineyards for over 40 years. Building on this rich history, our Napa Valley Chardonnay comes from the coolest regions. In the cellar, we applied classic techniques of French oak barrel fermentation with lees stirring, resulting in a Chardonnay that balances the complexity and richness of Napa Valley
Manual harvest of 50-year-old vines on the southern slopes. Each grape is sorted upon receipt of the harvest, we work by gravity in order to respect the natural circuit of winemaking. We do a light press and keep only free-run juice and press heart. Natural vinification in temperature-controlled stainless steel vats with ageing on fine lees for 8 months.