კასტილიონის მამული ჯერ კიდევ 1300 წლიდან ითვლება ფრესკობალდის ოჯახის მეღვინეობის ტრადიციის განმსაზღვრელ სიმბოლოდ. აქ დაიწყო ტოსკანური ღვინოების წარმოება, რომლებსაც მიირთმევდა როგორც პაპის, ისე ჰენრი VIII-ის სამეფო კარი მე-16 საუკუნეში.
გალანტასი წარმოადგენს მაიპო ანდების ხეობის კაბერნე ფრანკის მაქსიმალურ ექსპრესიას. ღვინო, რომელსაც შესწევს ამ უნიკალური ტერუარის დამახასიათებელი ვიბრაციის, ელეგანტურობისა და დახვეწილობის გამოხატვის უნარი. ყურძენი იკრიფება ჰარას დე პირკეს ორგანული ვენახებიდან, რომლებიც მდებარეობს მაიპო ანდების ხეობაში ზღვის დონიდან 2300 ფუტის (700 მეტრის) სიმაღლეზე. აქ, კაბერნე ფრანკი წარმატებით და მაქსიმალურად გამოხატავს თავის მნიშვნელოვან პოტენციალს, რაშიც მნიშვნელოვანწილად ეხმარება ანდების მთისწინეთის გრილი ღამეები.
მაცოცხლებელი, სრულყოფილი, მომრგვალებული და კარგად დაბალანსებული გემო რბილი ტანინებით, მუქი ალუბლისა და წითელი ხილის ნოტებით, მუხის ნიუანსებითა და მსუბუქი სანელებლების ელფერით.
ანგელი (Angheli), ინტენსიური ლალისფერი წითელი შეფერილობით, გვთავაზობს წითელი ხილის სურნელოვან თაიგულს (ქლიავი და შავი ალუბალი), რომელიც შერწყმულია ელეგანტურ პიკანტურ (დარიჩინი და მუსკატის კაკალი) და თამბაქოს ოდნავ შესამჩნევ ელფერთან. გემო - ეფინება რბილი ტანინებით და შესანიშნავი გამძლეობით გამოირჩვა. წითელი, საერთაშორისო არომატის ღვინო გამოირჩევა არაჩვეულებრივი ბალანსით სტრუქტურასა და სასიამოვნო გემოს შორის.