რიპასო (Ripasso) მზადდება ტრადიციული მეთოდით, რომლის დროსაც ვალპოლიჩელას (Valpolicella) ექვემდებარება განმეორებით მაცერაციას ამარონის ყურძნის ჩირის ექსტრაქტზე. ღვინო 18 თვის განმავლობაში ძველდება 500/1000 ლ მუხის კასრში.
Calafuria is produced from vineyards that extend along the Adriatic coastline. Its name comes from one of
the over 700 bays on the Apulian peninsula. The region boasts a long tradition for the production of rosé
wines made from Negroamaro, a variety that best expresses its full potential near the sea. Calafuria is a rosé
that is delicate, pleasantly fruity, savory and well-rounded, reflecting the aromas and colors of its home
territory, Salento.
La Scolca Gavi DOCG Valentino is a renowned Italian white wine that encapsulates the essence of the Gavi region. Made from handpicked Cortese grapes, this wine boasts a beautiful straw-yellow color and a complex bouquet of floral notes, ripe stone fruits, and a hint of almond. The palate is elegant and refined, with a refreshing acidity and a lingering finish. La Scolca Gavi DOCG Valentino is a perfect accompaniment to seafood dishes, light pasta dishes, and fresh cheeses. Its impeccable balance and versatility make it a favorite among wine connoisseurs and a true expression of the terroir of the Gavi DOCG region.
ტერიტორია, რომელზეც ამირალიას მამულები მდებარეობს, ხასიათდება მასიური ყვითელი ქანებით. ულამაზესი ჩალისფერ-მოყვითალო შეფერილობი ვერმენტინოს ღვინო - მასოვივო - შთაბეჭდილებას ახდენს თავისი ყვავილოვანი ნოტებით, დაშაქრული ხილის ნიუანსებითა და, ასევე, რეგიონისთვის დამახასიათებელი დამაინტრიგებელი მინერალურობით.
არიოლას "მარჩელო" ლამბრუსკოს ტოპ ხაზი გამოირჩევა მდიდარი არომატით, სიმრგვალითა და ხილის ბუნებრივი ექსპრესიით. ამ ლამბრუსკოს მყისიერად მიმზიდველი არომატი ტექნიკის, ვნებისა და ბუნების უკიდურესად იშვიათი კომბინაციის შედეგია.