Each grape is sorted upon receipt of the harvest, we work by gravity in order to respect the natural circuit of winemaking. We do a light press and keep only free-run juice and press heart. Each grape origin is vinified separately in temperature-controlled stainless steel vats.
ეს კეთილშობილი პინო ნუარი ყვავის საშუალო და მაღალ სიმაღლეებზე, ზღვის დონიდან 450-600 მეტრზე, სადაც დაღმავალი ქარები გამაგრილებელ ეფექტს იძლევა ზაფხულის შუა პერიოდშიც კი. ჩვენს ვენახებში მე-19 საუკუნის შუა ხანებიდან გაშენებული, ძველი ვაზი განსაკუთრებით კარგად სტრუქტურირებულ და უპირველეს ყოვლისა ელეგანტურ პინო ნუარს იძლევა. Pinot Noir წარმოდგენილია როგორც მრავალმხრივი ღვინო ცხვირზე, სადაც ველური მარწყვის, ჟოლოსა და ალუბლის დელიკატური პირველადი ხილის არომატები ერწყმის თავშეკავებულ ელეგანტურ პიკანტურ ნოტებს და კაჟის არომატებს.
ტერლანოს DOC-ის ზონაში მონცოკოლოს სამხრეთისკენ მიმავალი ფერდობები არის ციცაბო და მზიანი ვენახების მდებარეობა ზღვის დონიდან 450-დან 650 მეტრამდე სიმაღლეზე, სადაც ყვავის ძალიან საინტერესო პინო ბიანკო. ეს მდიდარი და უაღრესად კომპლექსური ღვინო შთამბეჭდავია თავისი მინერალურობითა და განვითარების მნიშვნელოვანი შესაძლებლობებით და ამით ხაზს უსვამს ამ ჯიშის სრულ პოტენციალს. ამ ღვინის მრავალმხრივი არომატი მომდინარეობს მწიფე ხილის კომბინაციიდან, მათ შორის ნესვის, თეთრი ატმის, მსხლისა და ოქროს გემრიელი ვაშლის, კომშის ჟელეს, გვირილისა და ანანასის არომატით, ერთი მხრივ, და კაჟის მინერალური ნოტებით. სხვა.
წმინდა ნეგროამარო ტორმარესკას მამულიდან. სახელი მიიღო ფერმიდან, რომლამდე მისვლაც შესაძლებელია საცალფეხო ბილიკით, რომელიც გადის ფიჭვნარებსა და ზეთისხილის კორომებში. ძველი ფერმის სახლი აშენდა ლეჩეს კეთილშობილმა კაპეჩეს ოჯახმა. სახლს დაარქვეს მის კედლებს გარეთ მდებარე პატარა სამლოცველოს სახელი. ეს სამლოცველო, რომელიც მიეძღვნა წმინდა პასკუალს მაიმეში (პატარა უბანი), აშენდა იმისთვის, რომ მამულში მომუშავე გლეხებს კვირის განმავლობაში სათანადო ადგილი ჰქონოდათ სალოცავად, მაშინ, როდესაც სახლიდან შორს იყვნენ. ასეთი ტრადიციები ასახავს წარსული ცხოვრების წესის ღირებულებებსა და ტემპებს.
ყუთებში მოკრეფილი ყურძენი რჩება "ფრუტაიოში" დეკემბერ/იანვრამდე. წყლის დაკარგვა გაშრობის პერიოდის გამო ხელს უწყობს ყურძნის ყველა ნივთიერების კონცენტრაციას. დუღილი და მაცერაცია ხდება ფოლადის პატარა როფებში; შემდეგ, მუხის 500/1000 ლიტრიან კასრებში ახალ ღვინოს ტოვებენ 18-24 თვის განმავლობაში.