Pazo de Barrantes-ისა და მისი 12 ჰექტარი მიწის ნაკვეთის ბუკოლური ატმოსფერო აისახება ყურძნის განვითარებაზე, რომელიც ამდიდრებს მას სხვადასხვა ესენციებით. ამ ყურძნიდან ვიღებთ ალბარინიოს მისი უნიკალური პერსონალურობით და ჯიშის ძლიერი ხასიათით. პასო ბარანტესი დაძველების შესანიშნავ პოტენციალს ფლობს. ეს ღვინო განსაკუთრებული ტერუარისა და ზედმიწევნითი მეღვინეობის შედეგია. თეთრი ღვინო, რომელიც სასიამოვნო შეგრძნებებს იწვევს ინტენსიური ყვავილოვანი, ხილისა და ბალზამის არომატებით. გემოთი ელეგანტურად მაცოცხლებელია და გვაოცებს თავისი გასტრონომიული მრავალფეროვნებით. Pazo Barrantes Albariño არის იდეალური ბალანსი ხანგრძლივ და მყისიერ სიამოვნებას შორის.
კონტიუგო (Cont'Ugo) მზადდება მთლიანად მერლოსგან, როგორც ბოლხერის რეგიონის ახალი ინტერპრეტაცია. ვენახები იზრდება ზღვის დონიდან 45-დან 60 მეტრამდე (147/196 ფუტი) სიმაღლეზე ალუვიური წარმოშობის თიხნარ ნიადაგებზე, რაც ღვინოს ღრმა კომპლექსურ ნოტებს სძენს და ინარჩუნებს მერლოს ყურძნისთვის დამახასიათებელ სურნელსა და სიახლეს.
ყუთებში მოკრეფილი ყურძენი რჩება "ფრუტაიოში" დეკემბერ/იანვრამდე. წყლის დაკარგვა გაშრობის პერიოდის გამო ხელს უწყობს ყურძნის ყველა ნივთიერების კონცენტრაციას. დუღილი და მაცერაცია ხდება ფოლადის პატარა როფებში; შემდეგ, მუხის 500/1000 ლიტრიან კასრებში ახალ ღვინოს ტოვებენ 18-24 თვის განმავლობაში.