Calafuria is produced from vineyards that extend along the Adriatic coastline. Its name comes from one of
the over 700 bays on the Apulian peninsula. The region boasts a long tradition for the production of rosé
wines made from Negroamaro, a variety that best expresses its full potential near the sea. Calafuria is a rosé
that is delicate, pleasantly fruity, savory and well-rounded, reflecting the aromas and colors of its home
territory, Salento.
რიპასო (Ripasso) მზადდება ტრადიციული მეთოდით, რომლის დროსაც ვალპოლიჩელას (Valpolicella) ექვემდებარება განმეორებით მაცერაციას ამარონის ყურძნის ჩირის ექსტრაქტზე. ღვინო 18 თვის განმავლობაში ძველდება 500/1000 ლ მუხის კასრში.
ალიე (Alie) დელიკატური, დახვეწილი და ელეგანტური, ნაზი ვარდისფერი, ატმის ენერგიული ნოტებითა და ვარდის დახვეწილი სურნელით. მდიდარი და დაბალანსებული გემო, გრეიფრუტის ციტრუსოვანი ნოტებითა და პიკანტური ელფერით, რომელსაც ელეგანტურად გადაჰყავხართ გემოს შეგრძნებების ნაკადში.
უაღრესად ელეგანტური ღვინოა Pinot Grigio თავისი მრავალმხრივი ხილის თაიგულით. ის არწმუნებს რბილი, მრგვალი დასრულებით და დაბალანსებული მჟავიანობით. ჩვენი Pinot Grigio წყვილების მასტიმულირებელ ხილს - მოგვაგონებს უილიამსის მსხალს, თეთრ ნესვს - ახლად დათესილი მდელოს ყვავილოვანი არომატული ხასიათით.
არიოლას "მარჩელო" ლამბრუსკოს ტოპ ხაზი გამოირჩევა მდიდარი არომატით, სიმრგვალითა და ხილის ბუნებრივი ექსპრესიით. ამ ლამბრუსკოს მყისიერად მიმზიდველი არომატი ტექნიკის, ვნებისა და ბუნების უკიდურესად იშვიათი კომბინაციის შედეგია.