ეს ღვინო ხაზს უსვამს სანჯიოვეზეს ყურძნის, მონტალჩინოს ისტორიული ჯიშის სასიამოვნო გამომაცოცხლებელ ძალას. ვენახის ნიადაგი შედგება კირქვა-თიხისგან, რის გამოც Rosso di Montalcino ივითარებს მისთვის დამახასიათებელ გამომაცოცხლებელ ძალას, მინერალურობასა და ხანგრძლივ გემოს.
Mr Killerman, as a young Mort Mitchell called him, lived alone in a humble tin shed in the hills behind the Kilikanoon Cellar Door. Entirely self-sufficient, he grew his own fruit and vegetables and roamed the valley for his meals with rabbits being his favourite gourmet treat. Mort grew to know and respect this man of the bush, learning the secrets of the land and how to become one with the environment. The Killerman's Run range of approachable wines showcases the distinguished and varied terroir of the Clare Valley and the Kilikanoon philosophy of uncompromised quality and consistency.
Lenz & Markus have lived and breathed Gruener for their entire life. When they decided to start this exciting new project ( NEW CHAPTER ), they went on the Mission to enhance this Austrian treasure in order to make it even more delicate for the international wine lover. And, in order to focus 100% on their goal, they decided to go it all with one wine, NEW CHAPTER. So, the super focus is the absolute strategy in order to make sure everything these two winemakers have in them is to emerge from this new wine. It is like the French with their chateau wines – one wine is the fate of each chateau. This is why both men have worked immensely hard to create a wine that will excite and surprise international wine lovers.
ვინია დი გაბრი (Vigna di Gabri) კაშკაშა ჩალისფერ-მოყვითალოა მომწვანო ანარეკლებით. ბუკეტი ინტენსიური და კომპლექსურია, ციტრუსოვანი და ტროპიკული არომატებიდან დაწყებული ყვავილოვანი ნოტებით და არომატული ბალახეულის სასიამოვნო ნიუანსებით დამთავრებული. გემო - ცოცხალი, ეფინება სასიამოვნო პიკანტურობით, რაც ახანგრძლივებს მის მდგრადობას. დახვეწილი და ელეგანტური თეთრი ღვინო, დამაინტრიგებელი პერსონალურობით და გასაოცარი ხანგრძლივობით.
Maceration in destemmed harvest by pumping over. This vinification favors the subtlety of the Pinot Noir and not its concentration. Aging in temperature-controlled stainless steel vats for 7 months, the absence of aging in wood develops gourmet and fruity aromas.