ძებნა
KA
Menu Close

Amarone Della Valpolicella - Fattori

მწარმოებელი: Fattori
ყურძენს მსუბუქად აშრობენ კარგად ვენტილირებად ოთახებში დაახლოებით 4-5 თვის განმავლობაში, რის შედეგადაც ხდება მისი გემოს, სიტკბოსა და ფერის კონცენტრირება. ზამთარში ყურძენს ჭყლეტენ, ფერმენტაცია იწყება ნატურალური საფუვრით, შემდეგ კი ტკბილს ასხამენ მუხის 500-1000 ლიტრიან კასრებში ფერმენტაციის დასასრულებლად. ღვინო ხის კასრებში 30-36 თვის განმავლობაში, ჩამოსხმამდე მწიფდება.
სპეციფიკაცია
Wine
ტიპი წითელი მშრალი
ქვეყანა იტალია
რეგიონი Friuli Venezia
აპელაცია Valpolicella DOC
რეიტინგი 4.4
ყურძნის სახეობა Corvinone, Rondinella, Corvina
მოცულობა 750ml
ალკოჰოლი 16%
წელი 2016
Top 1% Best Wines In The World Yes
ხელმისაწვდომობა: ხელმისაწვდომია
266,00 ₾
h i