Attems Pinot Grigio Ramato აგრძელებს ვენეციის რესპუბლიკის ტრადიციას, რადგან "Ramato" იყო ტერმინი, რომელიც Pinot Grigio-ს აღნიშნავდა. ამ ტერმინის გამოყენება ვინიფიკაციის სპეციალურმა პრაქტიკამ განაპირობა: ტკბილი კანთან დაახლოებით 10 საათის განმავლობაში რჩება შეხებაში და სწორედ ასეთი პრაქტიკა აძლევს ღვინოს მშვენიერი ვარდის შეფერილობას. ჩვენი Ramato ხასიათდება ხილის, მათ შორის თეთრი ატმისა და ნესვის მკვეთრი, მდიდარი, კომპლექსური ბუკეტით, რომელსაც მოჰყვება მაყვალი და მწარე ალუბალი მინდვრის ყვავილების დამაინტრიგებელი ელფერით. გემოს ასრულებს წითელი ხილის სასიამოვნო მჟავიანობა და ხანგრძლივი მინერალური ნოტები.