ძებნა
KA
Menu Close

Prunotto Bansella Nizza - Prunotto

მწარმოებლები: ANTINORI , Prunotto
ძლიერი, ადვილად მოსავლელი ყურძენი ბარბერა (Barbera) ცნობილია, როგორც სხვადასხვა რეგიონთან სწრაფად შეგუებადი ჯიში. ჩვეულებრივ, მუქი ლალისფერი, დაბალტანინიანი და მაღალმჟავიანია.
სპეციფიკაცია
Wine
ტიპი წითელი მშრალი
ქვეყანა იტალია
რეგიონი Piedmont
აპელაცია Bansella Nizza DOCG,
რეიტინგი 3.9
James Suckling 92
ყურძნის სახეობა Barbera
მოცულობა 75
ალკოჰოლი 14,5%
წელი 2018
ხელმისაწვდომობა: ხელმისაწვდომია
82,00 ₾
h i
ამ პროდუქტთან ერთად ასევე ყიდულობენ

Pascal Jolivet - Pinot Noir

Maceration in destemmed harvest by pumping over. This vinification favors the subtlety of the Pinot Noir and not its concentration. Aging in temperature-controlled stainless steel vats for 7 months, the absence of aging in wood develops gourmet and fruity aromas.
3.7
R
96,00 ₾

Chorey-les-Beaune - Joseph Drouhin

ბონთან ძალიან ახლოს, როგორც სახელი მიუთითებს. ეს არის პატარა დასახელება პატარა სოფელ ჩორეის ირგვლივ, კორტონის ბორცვის ძირში. "ძალიან სასიამოვნო ღვინოა. კაშკაშა, გამჭვირვალე წითელი ფერი. არომატები გასაოცარია მათი ინტენსიურობითა და ხილის ნოტებით. გემოზე ნაზი, რბილი, მოხდენილი. სუპერარომატული გემო მაყვლის ჯემის ელფერით. როდესაც ღვინო ძველდება, დომინანტური ხდება ველური მაყვლის არომატი. 3 ან 5 წლის შემდეგ ღვინო იღებს ტრიუფელის და ქვეტყის გამორჩეულ სურნელს“.
90
JS
4.1
R
124,00 ₾

Prunotto Costamiole Nizza - Prunotto

ღვინის გემო იდეალურად დაბალანსებულია, შესანიშნავი სტრუქტურითა და რბილი ხავერდოვანი ტანინებით. მწიფე ხილის ნოტების ხანგრძლივი დარჩენილი გემოთი.
92
JS
4.4
R
149,00 ₾

Occhetti - Prunotto

ისტორიული ღვინო პრუნოტოს მამულიდან, რომელსაც აწარმოებენ 1970-იანი წლებიდან. ნიადაგები ხასიათდება ზედაპირული ქვიშით, ხრეშის სტრატიფიცირებული დონეები და თიხისა და კირქვის შრეები, რაც განაპირობებს ღვინის ელეგანტურობასა და რბილ ტანინიანობას.
91
JS
4.0
R
96,00 ₾