Il Bruciato პირველად წარმოებული იქნა 2002 წელს, ერთ-ერთი ყველაზე რთული რთველიდან, რომელიც ოდესმე ყოფილა Guado al Tasso მამულში. ეს ღვინო არის ბოლჰერის უნიკალური ტერუარის თანამედროვე ინტერპრეტაცია, რომელიც დამზადებულია გუადო ალ ტასოს ვენახებიდან საგულდაგულოდ შერჩეული კაბერნე სოვინიონის, მერლოსა და სირას ყურძნისგან. ნიადაგის გეოლოგიური შემადგენლობა დივერსიფიცირებულია, რაც ღვინოს სტრუქტურასა და კომპლექსურობას სძენს.
ეს ღვინო შერჩეული იქნა ფრესკობალდის ოჯახის მიერ თავისი ახალი პროდუქციისთვის კერძო კოლექციის შენარჩუნების ტრადიციის გასაგრძელებლად, რომელიც სათავეს იღებს კასტელო ნიპოცანოს მამულის უძველესი, ღრმად ფესვგადგმული ვაზებიდან. ეს სუპერკომპლექსური, დაბალანსებული ღვინო 24 თვის განმავლობაში ძველდება მუხის კასრებში ხანგრძლივი ტოსკანური ტრადიციის შესაბამისად.