კლასიკური სპუმანტე დახვეწილი პერლაჟით - ეს არის ელეგანტური ღვინო, რომელსაც სვამენ სადილის დასრულების შემდეგ, დესერტისა და ხილის იდეალური აკომპანემენტით.
The wine presents a purple-tinged dress, deep, clear and bright. The nose reveals aromas of red and black very ripe fruits and spices. On the palate it is a full wine, elegant, structured with notes of ripe fruits accompanied by powerful and velvety tannins. Goes well with beef, duck stew with mushrooms, or vegetables terrines. Excellent to drink with goat cheese and fig.
სოვრანა (Sovrana) გამოხატავს თავის საუკეთესოს საგულდაგულო რაფინირების შემდეგ, რასაც ჰარმონიაში მოჰყავს ერთმანეთთან სურნელება და გემოს სიმკვეთრე და ინტენსიურობა.
არომატული, ბუნებრივი მწვანილეულის გემო და პიკანტურობა დომინირებს ამ ღვინის გამომაცოცხლებელ სურნელში. ზემო მაიპოს ხეობის ტიპიური ნოტები გამორჩეულს ხდიან ამ ნაზავს თამბაქოს, მიწისა და მინერალური ნიუანსებით.
რიპასო (Ripasso) მზადდება ტრადიციული მეთოდით, რომლის დროსაც ვალპოლიჩელას (Valpolicella) ექვემდებარება განმეორებით მაცერაციას ამარონის ყურძნის ჩირის ექსტრაქტზე. ღვინო 18 თვის განმავლობაში ძველდება 500/1000 ლ მუხის კასრში.