Calafuria is produced from vineyards that extend along the Adriatic coastline. Its name comes from one of
the over 700 bays on the Apulian peninsula. The region boasts a long tradition for the production of rosé
wines made from Negroamaro, a variety that best expresses its full potential near the sea. Calafuria is a rosé
that is delicate, pleasantly fruity, savory and well-rounded, reflecting the aromas and colors of its home
territory, Salento.
სრულყოფილი, რბილი და ელეგანტური ღვინო აბრეშუმისებრი გემოთი, სასიამოვნო მჟავიანობით და მდგრადი, ხანგრძლივი დარჩენილი გემოთი, რომელიც გამოირჩევა შავი კენკრის, სანელებლების, ცარცის და შოკოლადის ნამცეცების ტონებით.
"Montagny is a very interesting wine, not just a simple "terroir wine". Its colour is pale. On the nose, aromas of golden apple, almond and fern, with a faint lemony note. There is a clear-cut and lively impression when first tasting the wine, followed by a feeling of roundness. Long aftertaste, with appetizing flavors of "compote" (stewed fruit)".
სოვინიონ ბლანის ვენახი გაშენებულია ჩიჩინის ბორცვზე, კოლიოს რეგიონის შუაგულში. ის, ვინც ამ ტერუარის მრავალსაუკუნოვანი ისტორია იცის, პროფესიონალურად ზრუნავს მასზე ჩიჩინის, ატემსის საკულტო ღვინის შესაქმნელად.
ეს მომხიბლავი ღვინო წარმოადგენს სოვიონიონ ბლანის, გრეჩეტოს, ტრამინერის, სემილიონისა და რისლინგის ნაზავს, რომელიც დაზიანებულია Botrytis Cinerea-ით (კეთილშობილი ობი). დილის ნისლები და ადგილობრივი მიკროკლიმატი ხელს უწყობს ამ ობის განვითარებას, რაც ამცირებს ყურძენში წყლის შემცველობას. შედეგად წარმოქმნილი შაქრებისა და არომატების კონცენტრაცია მუფატოს განსაკუთრებულ და განუმეორებელ გემოს აძლევს.