The Don Miguel Vineyard Named after the late patriarch of the Torres family, this sustainable vineyard is located in the Green Valley — the coolest, foggiest region of the Russian River Valley, only ten miles from the Pacific. The European-style high density of over 2,000 vines per acre provides low yields and requires intensive labor; but the vines live longer and the grapes acquire better balance and greater concentration, as well as more elegance and finesse than with the traditional low density.
This warm vintage complemented with a precise irrigation enabled a rapid and even bud break on a regular date, showing early signs of a great wine. The warm temperatures allowed for good development in the vineyard, with early flowering in the spring. December and January continued with more moderate temperatures, allowing veraison to proceed beautifully under very healthy and homogeneous conditions.
The milder conditions during February, influenced by the cool winds from the Pacific Ocean, helped preserve the acidity and aromatic compounds in the grapes.
Temperatures rose again in March, resuming the season’s trend of high temperatures, determining a rich and opulent style for the wine.
კოტ-დე-ნუის (Côte de Nuits) ცენტრს, ქალაქ ნუის აქვს საკუთარი ჰოსპისები, მსოფლიოში ცნობილი ვენახები და, რა თქმა უნდა, უძველესი ტრადიციები. "მშვენიერი მუქი ბროწეულის ფერი. ველური ხილის ინტენსიური არომატი შერწყმულია ტრიუფელისა და ძირტკბილას ელფერთან. გემოზე ეს ღვინო ძლიერი და კომპლექსურია ელეგანტური ტანინებით. სუპერარომატული გემო სანელებლების მსუბუქი ნოტებით. დაძველების შესანიშნავი პოტენციალი".
We have been producing Cabernet Sauvignon since 1978. Blending fruit from estate vineyards and top Napa Valley growers, this wine embodies the complexity of the valley while offering a seamless balance between fruit, oak and tannins. To add nuance, the Cabernet is blended with Merlot, yielding a wine that is approachable in its youth yet worthy of cellaring.
Boscareto from Serralunga d'Alba smells intensely of leather and liquorice, dried flowers and undergrowth, straightforwardly the round, fragrant taste follows its way into the persistent final.
კაბერნესა და პეტი ვერდოს რიგებს შორის სეირნობისას ყოველთვის მახსენდება, რომ 150 წლის წინ ჩემმა წინაპრებმა პირველად დარგეს ეს ჯიშები და ოცნებობდნენ შესანიშნავი ღვინის დაყენებაზე. ეს ოცნება ახდა 1983 წელს Mormoreto Cru-სთან ერთად - ძლიერი, ღრმა, ჰარმონიული ხასიათის ღვინო. 2013 წლიდან სანჯიოვეზეს მცირე რაოდენობით დამატებამ კიდევ უფრო გაზარდა მისი ელეგანტურობა.