Pêra-Manca is the brand that Fundação Eugénio de Almeida uses for its exceptional wines. This wine is produced from the Trincadeira and Aragonez varieties, being full-bodied, complex and elegant, with an aroma of raisins of fruits and essences of the aging woods. Due to the high quality of the tannins and woods used, these are wines that have great longevity, requiring some time to reveal their full potential. It was produced for the first time, by the Eugénio de Almeida Foundation, in 1990.
ეს 3 ბოთლი აღჭურვილია ორიგინალური ხის საპრეზენტაციო ყუთით. ეს არის ელეგანტური მაგალითი Brunello di Montalcino. იგი გვიჩვენებს მშვენიერ და მკვეთრ ლალის წითელ ფერს, რამდენიმე მუქი წითელი ჩრდილით. მისი ბუკეტი მრავალფეროვანი და რთულია ალუბლის, მაყვლის, შერეული კენკრის, შავი პილპილისა და კარდამონის ხილის ნოტებით.
სოლაიას მევენახეობა მდებარეობს ტინიანელოს ბორცვის ყველაზე მზიან ნაწილში. საუკეთესო ყურძენი საუკეთესო ვენახიდან. ყოველივე დანარჩენი არის სიყვარული, მაქსიმალური ზრუნვა და კვლევა. ეს არის სოლაიას საიდუმლოება საუკეთესო კაბერნე სოვინიონთან, კაბერნე ფრანკთან და სანჯიოვეზეს ყურძენთან ერთად, რომლებიც იზრდება იგივე დასახელების ვენახებში.
ეს 3 ბოთლი აღჭურვილია ორიგინალური ხის საპრეზენტაციო ყუთით. ეს ღვინო მზადდება ტრინკადირას და არაგონესის ჯიშებიდან, არის სრული სხეული, რთული და ელეგანტური, ხილის ქიშმიშის არომატით და დაძველებული ტყის ესენციებით.
სოლაიას მევენახეობა მდებარეობს ტინიანელოს ბორცვის ყველაზე მზიან ნაწილში. საუკეთესო ყურძენი საუკეთესო ვენახიდან. ყოველივე დანარჩენი არის სიყვარული, მაქსიმალური ზრუნვა და კვლევა. ეს არის სოლაიას საიდუმლოება საუკეთესო კაბერნე სოვინიონთან, კაბერნე ფრანკთან და სანჯიოვეზეს ყურძენთან ერთად, რომლებიც იზრდება იგივე დასახელების ვენახებში.