კაბერნე სოვინიონის, მერლოს, კაბერნე ფრანკის და, ზოგჯერ, მცირე რაოდენობით პეტი ვერდოს ნაზავი, რომელიც საუკეთესოდ წარმოაჩენს ბოლჰერის ტერუარის კომპლექსურობასა და ელეგანტურობას. ეს ღვინო იწარმოება 1990 წლიდან იმ ალუვიურ ნიადაგებზე მდებარე ვენახებში მოკრეფილი ყურძნისგან, რომელთა შემადგენლობა მერყეობს თიხნარ-ქვიშნარიდან თიხნარამდე კლდოვანი დეპოზიტებით, რომლებიც ცნობილია, როგორც "Scheletro".
ამ მამულის უმაღლეს ბორცვებზე, რომელიც ღვინოს 1800-იანი წლებიდან აწარმოებს, არის სანჯიოვეზეს პატარა ვენახი, რომელიც, თავის მხრივ, არაჩვეულებრივ ემოციებს გვანიჭებს. 450 მეტრის სიმაღლე, შუადღის ცხელი მზის ზემოქმედება, მერგელიანი ნიადაგები და ხმელთაშუა ზღვის ქარების სიუხვე ბრუნელო რიზერვას ღვინოს უდიდეს ელეგანტურობას, ხასიათსა და ხანგრძლივობას ანიჭებს.
Since our inaugural 1978 vintage, we have been proud to craft a vineyard-designate Merlot from the legendary Three Palms Vineyard. Named for its three iconic palm trees, this warm, up-valley vineyard features lean soils that cause the vines to send their roots deep in search of nutrients, yielding a profoundly intense and age-worthy wine with complex fruit and mineral layers. As a testament to its status as the benchmark for New World Merlot, in 2017, Wine Spectator honored our 2014 Three Palms Vineyard Merlot as “Wine of the Year."
უნიკალური ღვინო, რომელიც შექმნილია ჭეშმარიტი გურმანებისთვის. დახვეწილი და სტრუქტურირებული არაჩვეულებრივი სიმდიდრითა და არომატით, ნაზი, დაბალანსებული და უკიდურესად ელეგანტური.
მომწონს ის ფაქტი, რომ ათასწლეულების წინ ეს მიწა ზღვამ დაფარა. შემდეგ, 700 წლის წინ, ჩემმა წინაპრებმა ამ ქვიშიან, თიხით მდიდარ ტერუარებზე პირველი ვაზი გააშენეს, რითაც დაიწყო ჩვენი, როგორც მეღვინეების ისტორია. დღეს აქ იწარმოება ჯირამონტე, ღვინო, რომელსაც აქვს თანამედროვე ხასიათი, მაგრამ მაინც ამ მიწის ისტორიისა და ბუნების ერთგული რჩება.
ვილა ანტინორი, ანტინორის ოჯახის საფირმო ღვინო, პირველად 1928 წელს დაამზადა მარკიზ ნიკოლო ანტინორიმ, პიერო ანტინორის მამამ; განსაკუთრებული ღვინო, რომელიც, როგორც არცერთი სხვა, საუკეთესოდ წარმოადგენს ოჯახის ისტორიას, იდენტობასა და მარადიულობას. "ვილა ანტინორი არის სისხლით ტოსკანური წითელი […], რომლის ყურძენი იზრდება, მწიფდება და იკრიფება ჩვენი ტოსკანური მამულებიდან, რის შემდეგაც ექვემდებარება ფერმენტირებასა და დაძველებას ანტინორის ოჯახის მამულებში". პიერო ანტინორი.