ანტინორის ოჯახი მეღვინეობის ხელოვნებისადმი ერთგულია ექვს საუკუნეზე მეტი ხნის განმავლობაში. იმ დროიდან, როდესაც 1385 წელს Giovanni di Piero Antinori გახდა "Arte Fiorentina dei Vinattieri", ფლორენციელი მეღვინეების გილდიის წევრი.
ოჯახის ისტორიული მემკვიდრეობა მათი მამულებია ტოსკანასა და უმბრიაში, თუმცა წლების განმავლობაში ინვესტიციები განახორციელეს ბევრ სხვა ტერიტორიებზეც, როგორც იტალიაში, ასევე მის ფარგლებს გარეთ. სახელი კი მაღალი ხარისხის ღვინის წარმოებით გაითქვეს, რაც იძლევა შესაძლებლობებს დავაფასოთ და განვავითაროთ მეღვინეობის დიდი პოტენციალის მქონე უნიკალური ახალი ტერუარები.
Albaclara გამოირჩევა ნათელი ყვითელი და ვერცხლისფერი ტონებით. გაყვება ციტრუსოვანი ხილისა და ახალი მწვანილის ნოტები. გემო აქვს ძალიან სუფთა და მინერალური სასიამოვნო სიმჟავით დაბალანსებული.
Mosesco is ruby red in color with purple hues. The nose is youthful and grapey with fresh floral and fruit aromas of cherries, pears and peaches. Its full palate is balanced with an excellent typicity and an elegant almond finish.
არომატული, ბუნებრივი მწვანილეულის გემო და პიკანტურობა დომინირებს ამ ღვინის გამომაცოცხლებელ სურნელში. ზემო მაიპოს ხეობის ტიპიური ნოტები გამორჩეულს ხდიან ამ ნაზავს თამბაქოს, მიწისა და მინერალური ნიუანსებით.
Calafuria is produced from vineyards that extend along the Adriatic coastline. Its name comes from one of
the over 700 bays on the Apulian peninsula. The region boasts a long tradition for the production of rosé
wines made from Negroamaro, a variety that best expresses its full potential near the sea. Calafuria is a rosé
that is delicate, pleasantly fruity, savory and well-rounded, reflecting the aromas and colors of its home
territory, Salento.