ანტინორის ოჯახი მეღვინეობის ხელოვნებისადმი ერთგულია ექვს საუკუნეზე მეტი ხნის განმავლობაში. იმ დროიდან, როდესაც 1385 წელს Giovanni di Piero Antinori გახდა "Arte Fiorentina dei Vinattieri", ფლორენციელი მეღვინეების გილდიის წევრი.
ოჯახის ისტორიული მემკვიდრეობა მათი მამულებია ტოსკანასა და უმბრიაში, თუმცა წლების განმავლობაში ინვესტიციები განახორციელეს ბევრ სხვა ტერიტორიებზეც, როგორც იტალიაში, ასევე მის ფარგლებს გარეთ. სახელი კი მაღალი ხარისხის ღვინის წარმოებით გაითქვეს, რაც იძლევა შესაძლებლობებს დავაფასოთ და განვავითაროთ მეღვინეობის დიდი პოტენციალის მქონე უნიკალური ახალი ტერუარები.
პიან რომუალდო (Pian Romualdo) პირველად 1961 წელს დამზადდა პრუნოტოს ვენახებიდან მოკრეფილი ყურძნისგან, რომლებიც მდებარეობს მონფორტე დ'ალბას რეგიონში. აქ მოყვანილი ბარბერას ვაზი დიდ სარგებელს იღებს დღისა და ღამის ტემპერატურის მერყეობისგან, რაც ხელს უწყობს პიან რომუალდოს ექსპრესიული სიახლის, პრეციზიული არომატისა და დაძველების შესანიშნავი პოტენციალის განვითარებაში.
ბოტროსეკო მზადდება კაბერნე სოვინიონისა და კაბერნე ფრანკის ნაზავისგან, დამაინტრიგებელი, მძლავრი ღვინო არაჩვეულებრივი ბალანსით, რომელიც გამოხატავს მარემას რეგიონის უნიკალურ მახასიათებლებს.
გალანტასი წარმოადგენს მაიპო ანდების ხეობის კაბერნე ფრანკის მაქსიმალურ ექსპრესიას. ღვინო, რომელსაც შესწევს ამ უნიკალური ტერუარის დამახასიათებელი ვიბრაციის, ელეგანტურობისა და დახვეწილობის გამოხატვის უნარი. ყურძენი იკრიფება ჰარას დე პირკეს ორგანული ვენახებიდან, რომლებიც მდებარეობს მაიპო ანდების ხეობაში ზღვის დონიდან 2300 ფუტის (700 მეტრის) სიმაღლეზე. აქ, კაბერნე ფრანკი წარმატებით და მაქსიმალურად გამოხატავს თავის მნიშვნელოვან პოტენციალს, რაშიც მნიშვნელოვანწილად ეხმარება ანდების მთისწინეთის გრილი ღამეები.
Il Bruciato პირველად წარმოებული იქნა 2002 წელს, ერთ-ერთი ყველაზე რთული რთველიდან, რომელიც ოდესმე ყოფილა Guado al Tasso მამულში. ეს ღვინო არის ბოლჰერის უნიკალური ტერუარის თანამედროვე ინტერპრეტაცია, რომელიც დამზადებულია გუადო ალ ტასოს ვენახებიდან საგულდაგულოდ შერჩეული კაბერნე სოვინიონის, მერლოსა და სირას ყურძნისგან. ნიადაგის გეოლოგიური შემადგენლობა დივერსიფიცირებულია, რაც ღვინოს სტრუქტურასა და კომპლექსურობას სძენს.
Vie Cave შეიქმნა ძალიან ფრთხილად გეოლოგიური და ენოლოგიური კვლევის შემდეგ, რომელიც მიზნად ისახავს ამ ახალი ჯიშის პოტენციალის გათავისუფლებას იტალიურ მევენახეობის სცენაზე. მალბეკი, ფრანგული ყურძენი, ხარობს მარემას ვულკანურ ნიადაგებში და ყვავდება მის ახალ ტერუარში. Vie Cave არის დაბალანსებული და რბილი წითელი მშრალი ღვინო, რომელიც ასახავს იმ ტერიტორიის მთელ ხიბლს, სადაც ის იწარმოება. ღვინის სახელი ეძღვნება ეტრუსკული ვიეს მღვიმეს, გათხრილ გზებს, გადასასვლელებს, რომლებიც ვერტიკალურად არის გათხრილი ტუფის კლდეებში, რომლებიც გარშემორტყმულია ქონების საკუთრებაში.