The Pèppoli vineyards produce a Chianti Classico that is a blend made from Sangiovese grapes and complementary varieties; Peppoli is recognized and appreciated for the full expression of its fruit. A wine that represents the Chianti Classico territory and its historic grape variety with typical floral and fruity aromas.
ძლიერი, ადვილად მოსავლელი ყურძენი ბარბერა (Barbera) ცნობილია, როგორც სხვადასხვა რეგიონთან სწრაფად შეგუებადი ჯიში. ჩვეულებრივ, მუქი ლალისფერი, დაბალტანინიანი და მაღალმჟავიანია.
ვილა ანტინორი, ანტინორის ოჯახის საფირმო ღვინო, პირველად 1928 წელს დაამზადა მარკიზ ნიკოლო ანტინორიმ, პიერო ანტინორის მამამ; განსაკუთრებული ღვინო, რომელიც, როგორც არცერთი სხვა, საუკეთესოდ წარმოადგენს ოჯახის ისტორიას, იდენტობასა და მარადიულობას. "ვილა ანტინორი არის სისხლით ტოსკანური წითელი, რომლის ყურძენი იზრდება, მწიფდება და იკრიფება ჩვენი ტოსკანური მამულებიდან, რის შემდეგაც ექვემდებარება ფერმენტირებასა და დაძველებას ანტინორის ოჯახის მამულებში". პიერო ანტინორი.
ეს პინო გრიჯიო ხასიათდება ჩალისფერ-მოყვითალო შეფერილობით. მისი ბუკეტი გამოირჩევა ხილის შთამბეჭდავი სურნელებით, გემო კი ატარებს კოლიოს ყველა გასაოცარ თვისებას: შესანიშნავი წონა და სიბლანტე, მინერალიზაცია, პიკანტური, მწკლარტე და ცოცხალი.
ულამაზესი უნივერსალური ღვინო არომატულად მოგვაგონებს ეგზოტიკურ ხილს და ვაშლს, საფუარის ნაზი ნოტით. გემოზე ის არსებითია და კარგი მატარებლით, გრძელი დასრულება სრულდება ახლად და ჰარმონიულად.
ლამაზი ჩალისფერ-მოყვითალო, რასაც მოჰყვება მწიფე ვაშლის მდიდარი არომატი. სრული და კარგად სტრუქტურირებული გემო, რომელიც ასახავს მის სიმძიმესა და ოდნავ შესამჩნევ მინერალურობას.