ყუთებში მოკრეფილი ყურძენი რჩება "ფრუტაიოში" დეკემბერ/იანვრამდე. წყლის დაკარგვა გაშრობის პერიოდის გამო ხელს უწყობს ყურძნის ყველა ნივთიერების კონცენტრაციას. დუღილი და მაცერაცია ხდება ფოლადის პატარა როფებში; შემდეგ, მუხის 500/1000 ლიტრიან კასრებში ახალ ღვინოს ტოვებენ 18-24 თვის განმავლობაში.
Clos Laborie is a red Margaux wine from the vineyards of Château Tayac in Soussans between Bordeaux and Lesparre-Médoc. Elegant and very fine, it exudes woody aromas enhanced with ripe fruits.
Lovely richness and intensity of classic Pinot Noir aroma and flavour, with beautiful round juiciness. Succulent, soft and silk-textured, it displays both the Côte de Beaune's red fruit character, and the personality of the vintage. Enjoy immediately and over the next 2-3 three years.
სრულყოფილი, რბილი და ელეგანტური ღვინო აბრეშუმისებრი გემოთი, სასიამოვნო მჟავიანობით და მდგრადი, ხანგრძლივი დარჩენილი გემოთი, რომელიც გამოირჩევა შავი კენკრის, სანელებლების, ცარცის და შოკოლადის ნამცეცების ტონებით.