ანტინორის ოჯახის ისტორიული ლეიბლი, დაწყებული 2011 წლის მარკიზ ანტონორის (Marchese Antinori) მოსავლიდან, იწარმოება ექსკლუზიურად ტინიანელოს ვენახის ყურძნისგან. ღვინო მზადდება თითქმის მთლიანად სანჯიოვეზესგან სხვა დამატებითი ჯიშების მცირე წილის შერევით. ღვინო, რომელიც სრულყოფილად გამოხატავს ამ მხარეში მოყვანილი სანჯიოვეზეს ყურძნის ხარისხსა და ელეგანტურობას.
Badia a Passignano Gran Selezione იწარმოება ექსკლუზიურად სანჯიოვეზეს საუკეთესო ყურძნისგან. ყურძენი იკრიფება იგივე დასახელების ვენახიდან, რომელიც მდებარეობს კიანტი კლასიკოს რეგიონის შუაგულში. რეგიონს აფასებენ 1000წლიდან მისი გამორჩეული ღვინის წარმოების გამო. ვენახები იზრდება ზღვის დონიდან დაახლოებით 300 მეტრის სიმაღლეზე, კირქვითა და თიხით მდიდარ ნიადაგებზე. ღვინო დაძველებულია ისტორიულ სარდაფებში, პასინიანოს ბადიას (სააბატოს) ქვეშ, რომელიც მე-10 საუკუნით თარიღდება.
დამზადებულია მსოფლიოში უნიკალური ყურძნის ჯიშის ალბაროსასგან. ეს არის ნებიოლოსა და ბარბერას 1930-იანი წლების ჰიბრიდი, რომელიც შექმნილი პროფესორ დალმასოს მიერ. Bricco Colma წარმოადგენს ორი ისტორიული ვაზის ჯიშის კომბინაციას, რომელიც გამოხატავს კენკრის არაჩვეულებრივ სიახლესა და არომატულ თვისებებს.
კონტიუგო (Cont'Ugo) მზადდება მთლიანად მერლოსგან, როგორც ბოლხერის რეგიონის ახალი ინტერპრეტაცია. ვენახები იზრდება ზღვის დონიდან 45-დან 60 მეტრამდე (147/196 ფუტი) სიმაღლეზე ალუვიური წარმოშობის თიხნარ ნიადაგებზე, რაც ღვინოს ღრმა კომპლექსურ ნოტებს სძენს და ინარჩუნებს მერლოს ყურძნისთვის დამახასიათებელ სურნელსა და სიახლეს.
ყუთებში მოკრეფილი ყურძენი რჩება "ფრუტაიოში" დეკემბერ/იანვრამდე. წყლის დაკარგვა გაშრობის პერიოდის გამო ხელს უწყობს ყურძნის ყველა ნივთიერების კონცენტრაციას. დუღილი და მაცერაცია ხდება ფოლადის პატარა როფებში; შემდეგ, მუხის 500/1000 ლიტრიან კასრებში ახალ ღვინოს ტოვებენ 18-24 თვის განმავლობაში.