ეს კეთილშობილი პინო ნუარი ყვავის საშუალო და მაღალ სიმაღლეებზე, ზღვის დონიდან 450-600 მეტრზე, სადაც დაღმავალი ქარები გამაგრილებელ ეფექტს იძლევა ზაფხულის შუა პერიოდშიც კი. ჩვენს ვენახებში მე-19 საუკუნის შუა ხანებიდან გაშენებული, ძველი ვაზი განსაკუთრებით კარგად სტრუქტურირებულ და უპირველეს ყოვლისა ელეგანტურ პინო ნუარს იძლევა. Pinot Noir წარმოდგენილია როგორც მრავალმხრივი ღვინო ცხვირზე, სადაც ველური მარწყვის, ჟოლოსა და ალუბლის დელიკატური პირველადი ხილის არომატები ერწყმის თავშეკავებულ ელეგანტურ პიკანტურ ნოტებს და კაჟის არომატებს.
Warre's Otima is a range of aged tawny ports. The 10 Year Old is light and delicate with notes of toffee, honey and dried fruit and is best served slightly chilled.
Clos Laborie is a red Margaux wine from the vineyards of Château Tayac in Soussans between Bordeaux and Lesparre-Médoc. Elegant and very fine, it exudes woody aromas enhanced with ripe fruits.
The Senior is the Valdobbiadene Prosecco Superiore Docg par excellence. Its Latin name is as clear to everyone around the world as the name Prosecco. For some and for a long time the sparkling Prosecco couldn’t be anything more than extra dry for its natural sweetness and sugar residue. Now that Bortolomiol have different versions of Valdobbiadene Prosecco Superiore Docg in their traditional line, the number “II” on the bottle signifies that this is the second on the scale between the driest and softest. It’s called Senior because it was the first.
This is the number one sparkling wine from the Bortolomiol traditional line. The Roman numeral on the bottle and the name Prior bear testament to the fact that Giuliano Bortolomiol had the intuition to create a brut Prosecco at a time when it was only ever an extra dry. Prior symbolises Giuliano’s pioneering spirit and his belief in Prosecco di Valdobbiadene (now Valdobbiadene Prosecco Superiore Docg) and in the Martinotti Charmat sparkling wine-making method with fermentation in an autoclave, also known as the Italian Method.