Calafuria is produced from vineyards that extend along the Adriatic coastline. Its name comes from one of
the over 700 bays on the Apulian peninsula. The region boasts a long tradition for the production of rosé
wines made from Negroamaro, a variety that best expresses its full potential near the sea. Calafuria is a rosé
that is delicate, pleasantly fruity, savory and well-rounded, reflecting the aromas and colors of its home
territory, Salento.
სრულყოფილი, რბილი და ელეგანტური ღვინო აბრეშუმისებრი გემოთი, სასიამოვნო მჟავიანობით და მდგრადი, ხანგრძლივი დარჩენილი გემოთი, რომელიც გამოირჩევა შავი კენკრის, სანელებლების, ცარცის და შოკოლადის ნამცეცების ტონებით.
Salmos is a tribute to the monks of the Carthusian Monastery of Scala Dei, who arrived in Priorat in 1194 and introduced winegrowing there. It is made from grapes mostly sourced from our La Giberga vineyard in Porrera, a scenic spot featuring terraces standing on llicorella slate soils, with strong temperature fluctuations between day and night, contributing to the allure of this wine.