პინიოლო (Pignolo), ისევე, როგორც რიბოლა და სხვები, ძველი ავტოქტონური ყურძნის ჯიშია, რომელიც იზრდება ფრიული ვენეცია-ჯულიას რეგიონში და რომელიც, მიუხედავად იმისა, რომ უკვე თითქმის გამქრალია, ამჟამად გადაფასებულია რამდენიმე ადგილობრივი მამულის მიერ. აქვე მოყვანილია მისი დეფინიცია, რომელიც პროფესორმა დალმასომ მისცა მას 1930-იან წლებში: „ღვინის თავისებური, ლუქს-სახეობა…“. პინოლიო გამოხატავს ძლიერ პერსონალურობას და შესანიშნავ ტიპიურობას. გემო ძლიერია, ძალიან მშრალი და, გარდა ამისა, მდიდარია ტანინებით, თუმცა, მცირე მოსავლისას, შეიძლება იყოს უფრო „უხეში“ (გარკვეულ ასპექტში ფრიულიელების ტემპერამენტს წააგავს).
ეს არის Brut, რომელიც სრულყოფილად განასახიერებს Castello di Pomino-ს ღვინოების ელეგანტურ სტილს: ექსპრესიული და დამაინტრიგებელი, მას შეუძლია დაიპყროს თავისი არტიკულირებული და რთული არომატით და კრემისებური და კარგად ჰარმონიზებული გემოებით.
ალიე (Alie) დელიკატური, დახვეწილი და ელეგანტური, ნაზი ვარდისფერი, ატმის ენერგიული ნოტებითა და ვარდის დახვეწილი სურნელით. მდიდარი და დაბალანსებული გემო, ვარდისფერი გრეიფრუტის ციტრუსოვანი ნოტებითა და პიკანტური ელფერით, რომელსაც ელეგანტურად გადაჰყავხართ გემოს შეგრძნებების ნაკადში.
ჭეშმარიტი პინო ნუარი პომინოდან. ეს ღვინო ასახავს იმ ტერიტორიის უნიკალურ ხარისხს, რომელიც იდეალურია რეგიონის არაჩვეულებრივი ელეგანტური პროდუქციის განმასახიერებელი ჯიშების გაშენებისთვის. პომინო პინო ნერო გთავაზობთ დელიკატურ, ყვავილოვან, ხილის ბუკეტს, რომელსაც თან სდევს კარგად დაბალანსებული პიკანტური ნოტები.
Primer Rosé - მარკიზ დე მურიეტას საუკუნოვანი მეღვინეობის უახლესი სამკაული. დაიბადა 2015 წელს რამდენიმეწლიანი კვლევის შემდეგ. ეს არის ერთადერთი ვარდისფერი ღვინო, რომელიც ესპანეთში მზადდება მთლიანად მარცულოს ყურძნისგან. მის ექსკლუზიურ შეფუთვასა და დელიკატურ ფერს მიღმა აღმოვაჩენთ არაჩვეულებრივი პერსონალურობის, დახვეწილობის, მაცოცხლებლობისა და ელეგანტურობის მქონე ვარდისფერ ღვინოს. ავლენს დაძველების პოტენციალს. საერთაშორისო კრიტიკოსების მიერ აღიარებული, ის პოზიციონირებულია ყველაზე პრესტიჟული ვარდისფერი ღვინოების პოდიუმზე.