დელიკატური, დახვეწილი და ელეგანტური, ნაზი ვარდისფერი, ატმის ენერგიული ნოტებითა და ვარდის დახვეწილი სურნელით. მდიდარი და დაბალანსებული გემო, ვარდისფერი გრეიფრუტის ციტრუსოვანი ნოტებითა და პიკანტური ელფერით, რომელსაც ელეგანტურად გადაჰყავხართ გემოს შეგრძნებების ნაკადში.
This Roserock Pinot Noir is a cuvée selection from the estate’s 35 blocks, which are handpicked, sorted and individually fermented. While Pinot Noirs from the Eola-Amity Hills are typically known for their structure and power, Véronique Drouhin emphasizes Roserock’s elegant and refined qualities, making for a delicious and age worthy cuvée.
ანტინორის ოჯახის ისტორიული ლეიბლი, დაწყებული 2011 წლის მარკიზ ანტონორის (Marchese Antinori) მოსავლიდან, იწარმოება ექსკლუზიურად ტინიანელოს ვენახის ყურძნისგან. ღვინო მზადდება თითქმის მთლიანად სანჯიოვეზესგან სხვა დამატებითი ჯიშების მცირე წილის შერევით. ღვინო, რომელიც სრულყოფილად გამოხატავს ამ მხარეში მოყვანილი სანჯიოვეზეს ყურძნის ხარისხსა და ელეგანტურობას.
Badia a Passignano Gran Selezione იწარმოება ექსკლუზიურად სანჯიოვეზეს საუკეთესო ყურძნისგან. ყურძენი იკრიფება იგივე დასახელების ვენახიდან, რომელიც მდებარეობს კიანტი კლასიკოს რეგიონის შუაგულში. რეგიონს აფასებენ 1000წლიდან მისი გამორჩეული ღვინის წარმოების გამო. ვენახები იზრდება ზღვის დონიდან დაახლოებით 300 მეტრის სიმაღლეზე, კირქვითა და თიხით მდიდარ ნიადაგებზე. ღვინო დაძველებულია ისტორიულ სარდაფებში, პასინიანოს ბადიას (სააბატოს) ქვეშ, რომელიც მე-10 საუკუნით თარიღდება.
This Morca Garnacha has an opaque purple color in the glass with lush but precise aromas of crushed black fruit and plums on the nose, framed by cedar wood and spices. Firmly structured, rich, polished with ripe and supple tannic backbone. This is super ripe and intoxicating, in the style of a (Spanish) Amarone.
ყურძენს მსუბუქად აშრობენ კარგად ვენტილირებად ოთახებში დაახლოებით 4-5 თვის განმავლობაში, რის შედეგადაც ხდება მისი გემოს, სიტკბოსა და ფერის კონცენტრირება. ზამთარში ყურძენს ჭყლეტენ, ფერმენტაცია იწყება ნატურალური საფუვრით, შემდეგ კი ტკბილს ასხამენ მუხის 500-1000 ლიტრიან კასრებში ფერმენტაციის დასასრულებლად. ღვინო ხის კასრებში 30-36 თვის განმავლობაში, ჩამოსხმამდე მწიფდება.