მილე ე უნა ნოტე (Mille e una Notte), ინტენსიური ლალისფერი, წარმოადგენს კომპლექსურ თაიგულს, რომელიც ხასიათდება წითელი (ალუბლის) და შავი (მაყვლის) ხილის ნოტებით, გამომაცოცხლებელი ბალზამის (ევკალიპტი) და პიკანტური ნიუანსებით (შავი პილპილი), რომლებიც კიდევ უფრო გაძლიერებულია ვანილის დელიკატური ელფერით. გემოზე რბილი და მოცულობითია, არაჩვეულებრივი სტრუქტურით და ტანინებით, მომწიფებული და დახვეწილი. გემო შესამჩნევად გამძლე და ხანგრძლივია.
The Don Miguel Vineyard Named after the late patriarch of the Torres family, this sustainable vineyard is located in the Green Valley — the coolest, foggiest region of the Russian River Valley, only ten miles from the Pacific. The European-style high density of over 2,000 vines per acre provides low yields and requires intensive labor; but the vines live longer and the grapes acquire better balance and greater concentration, as well as more elegance and finesse than with the traditional low density.
კოტ-დე-ნუის (Côte de Nuits) ცენტრს, ქალაქ ნუის აქვს საკუთარი ჰოსპისები, მსოფლიოში ცნობილი ვენახები და, რა თქმა უნდა, უძველესი ტრადიციები. "მშვენიერი მუქი ბროწეულის ფერი. ველური ხილის ინტენსიური არომატი შერწყმულია ტრიუფელისა და ძირტკბილას ელფერთან. გემოზე ეს ღვინო ძლიერი და კომპლექსურია ელეგანტური ტანინებით. სუპერარომატული გემო სანელებლების მსუბუქი ნოტებით. დაძველების შესანიშნავი პოტენციალი".
We have been producing Cabernet Sauvignon since 1978. Blending fruit from estate vineyards and top Napa Valley growers, this wine embodies the complexity of the valley while offering a seamless balance between fruit, oak and tannins. To add nuance, the Cabernet is blended with Merlot, yielding a wine that is approachable in its youth yet worthy of cellaring.
Boscareto from Serralunga d'Alba smells intensely of leather and liquorice, dried flowers and undergrowth, straightforwardly the round, fragrant taste follows its way into the persistent final.
ვილა ანტინორი, ანტინორის ოჯახის საფირმო ღვინო, პირველად 1928 წელს დაამზადა მარკიზ ნიკოლო ანტინორიმ, პიერო ანტინორის მამამ; განსაკუთრებული ღვინო, რომელიც, როგორც არცერთი სხვა, საუკეთესოდ წარმოადგენს ოჯახის ისტორიას, იდენტობასა და მარადიულობას. "ვილა ანტინორი არის სისხლით ტოსკანური წითელი […], რომლის ყურძენი იზრდება, მწიფდება და იკრიფება ჩვენი ტოსკანური მამულებიდან, რის შემდეგაც ექვემდებარება ფერმენტირებასა და დაძველებას ანტინორის ოჯახის მამულებში". პიერო ანტინორი.