რიბოლა ჯიალას ჯიში დიდი ხნის ტრადიციულია ამ ტერიტორიისთვის. მისგან მზადდება თეთრი ჩალისფერი ღვინო, რომელიც გამოირჩევა ყვავილოვანი ნიუანსების სუპერდელიკატური ბუკეტით. მისი გამომაცოცხლებელი სიმწკლარტე და მსუბუქი მჟავიანობა რიბოლა ჯიალას იდეალურ აპერიტივად ხდის.
Aromas of plums and attractive resinous notes. Lush and mouth-filling with satisfying pure and compact black fruits, displaying undertones of mineral and spice, underscored by fine acidity.
გარგლის, ატმისა და ციტრუსის მომხიბვლელი არომატი. ბოლოსკენ - ჩირის, პიტნისა და სალბის ბალზამიანი ელფერი. გემოზე: დაბალანსებული და უაღრესად მდგრადი. ხილის ჩირის შეგრძნებები, რომლებსაც ციტრუსოვანი და ეგზოტიკური ხილი ქმნის.
მაგდალა არის ხმელთაშუა ზღვის ფორთოხლის ლიქიორი, რომელიც მზადდება ყურძნის კონიაკში ფორთოხლის ქერქის გაჟღენთვით, რომელიც საგულდაგულოდ არის გამოხდილი. ძველ მუხის კასრებში დაძველება წარმოქმნის არომატულ ელექსირს, აბრეშუმისებრ ტექსტურას და განსაკუთრებულ ელეგანტურობას. ამ გლუვი, დახვეწილი ლიქიორის რეცეპტი დღემდე რჩება კარგად შენახულ საიდუმლოდ, რომელსაც მჭიდროდ იცავს ჩვენი ოსტატი დისტილატორი.
ბრამიტოს აწარმოებენ ვენახებიდან, რომლებიც გარს აკრავს შუა საუკუნეების ციხესიმაგრეს კასტელო დელა სალაში. ერთ-ერთი ჯიში, რომელიც ამ ტერუარში ხარობს, შარდონეა. ვენახები გაშენებულია ნამარხი ქანებით მდიდარ ნიადაგებზე თიხის ძარღვებით, რომლებიც ღვინოს მინერალურობასა და ელეგანტურობას ანიჭებს.