მაგდალა არის ხმელთაშუა ზღვის ფორთოხლის ლიქიორი, რომელიც მზადდება ყურძნის კონიაკში ფორთოხლის ქერქის გაჟღენთვით, რომელიც საგულდაგულოდ არის გამოხდილი. ძველ მუხის კასრებში დაძველება წარმოქმნის არომატულ ელექსირს, აბრეშუმისებრ ტექსტურას და განსაკუთრებულ ელეგანტურობას. ამ გლუვი, დახვეწილი ლიქიორის რეცეპტი დღემდე რჩება კარგად შენახულ საიდუმლოდ, რომელსაც მჭიდროდ იცავს ჩვენი ოსტატი დისტილატორი.
ბრამიტოს აწარმოებენ ვენახებიდან, რომლებიც გარს აკრავს შუა საუკუნეების ციხესიმაგრეს კასტელო დელა სალაში. ერთ-ერთი ჯიში, რომელიც ამ ტერუარში ხარობს, შარდონეა. ვენახები გაშენებულია ნამარხი ქანებით მდიდარ ნიადაგებზე თიხის ძარღვებით, რომლებიც ღვინოს მინერალურობასა და ელეგანტურობას ანიჭებს.
სანელებლები, კედარი, ტოსტი და შოკოლადი შერწყმულია მაყვალსა და ქლიავთან. იწვევს წვნიანი მწიფე ქლიავისა და ტექსტურული მიწიერი შოკოლადის შეგრძნებას. ტანინების გემო ბოლიში იგრძნობა. კომპლექსური ღვინო არაჩვეულებრივი ბალანსით, კონცენტრაციითა და ხანგრძლივი გემოთი.
მაყვლის, შავი და წითელი მოცხარის, ქლიავის, შავი ძირტკბილასა და თამბაქოს მშვენიერი არომატები. შავი ძირტკბილას, ალუბლის, ქლიავის ჯემის, ტოსტის, მუხისა და კედრის შერწყმული შრეები. კარგად დაბალანსებულია ელასტიური ტექსტურით და ხანგრძლივად ტოვებს გემოს.
Explosive notes of red and black fruit, fig preserve, hints of toast, Arabica coffee, toffee, spices, menthol and a dash of violets. Good acidity and long finish.