პიან რომუალდო (Pian Romualdo) პირველად 1961 წელს დამზადდა პრუნოტოს ვენახებიდან მოკრეფილი ყურძნისგან, რომლებიც მდებარეობს მონფორტე დ'ალბას რეგიონში. აქ მოყვანილი ბარბერას ვაზი დიდ სარგებელს იღებს დღისა და ღამის ტემპერატურის მერყეობისგან, რაც ხელს უწყობს პიან რომუალდოს ექსპრესიული სიახლის, პრეციზიული არომატისა და დაძველების შესანიშნავი პოტენციალის განვითარებაში.
ღვინო არაჩვეულებრივი ოქროსფერ-ჩალისფერია. მისი სასიამოვნო ხილის არომატი მძლავრი და ხანგრძლივია, ნესვის გამოხატული ელფერით. ხასიათდება მშრალი, რბილი, დაბალანსებული და ხანგრძლივი გემოთი.
სულ ვულკანო (Sul Vulcano), ღია ლალისფერი, გთავაზობთ ელეგანტურ თაიგულს წითელი ხილის (ჟოლო და ალუბალი) ნოტებით, ახალი ბალზამიანი პიტნისა და თეთრი წიწაკის დელიკატური პიკანტური ნიუანსებით. გემო სუფთაა, კარგი სტრუქტურით, სავსეა აბრეშუმისებრი ტანინებით და ხასიათდება დაბალანსებული და მდგრადი დასრულებით.
ბოტროსეკო მზადდება კაბერნე სოვინიონისა და კაბერნე ფრანკის ნაზავისგან, დამაინტრიგებელი, მძლავრი ღვინო არაჩვეულებრივი ბალანსით, რომელიც გამოხატავს მარემას რეგიონის უნიკალურ მახასიათებლებს.