ან ელეგანტურ შარდონეს აწარმოებენ ბოკა დი ლუპოს მამულში, აპულიის მურგიას რეგიონში. ამ რეგიონის გამორჩეული მახასიათებელია მისი „პიეტრა“. სიტყვა "მურგიას" ეტიმოლოგია აღნიშნავს ბასრ ქვას ან კლდეს და კონკრეტულ მინიშნებას აკეთებს მშრალი ქვის კედლებზე, რომლებითაც გარშემორტყმულია ეს ზონა. "პიეტრაბიანკა", ასევე, აღნიშნავს ქვებს, რომლებსაც სოფლის ფერმერები ამსხვრევდნენ მინდვრების ხვნისას. ამ ქვების დამსხვრევამ და ნიადაგში შერევამ განაპირობა იქ მოყვანილი ღვინოების გემოს გაძლიერება. მდიდარი, კომპლექსური და, ამავე დროს, სუფთა და სასიამოვნო, პიეტრაბიანკა ახდენს იმის დემონსტრირებას, რომ აპულია, ასევე, შესანიშნავი თეთრი ღვინოების რეგიონია.
ფატორია ლე მაესტრელე (Fattoria Le Maestrelle) თანამედროვე წითელი ღვინოა გამორჩეული პერსონალურობით, რომელიც ტოსკანის მშობლიურ რეგიონთან მძლავრ კავშირს გამოხატავს თანამედროვე ინტერპრეტაციით.
Bell'Assai, ლალისფერი იისფერი ანარეკლებით, ასხივებს ფრეზიასა და ლავანდის ინტენსიურ ყვავილოვან ნოტებს, რასაც მოჰყვება მარწყვისა და ალუბლის ხილის არომატები. გემოთი ახალი და სურნელოვანია რბილი ტანინითა და ხილის ნოტების სასიამოვნო შეგრძნებით.
Only the very best wines reveal their secrets to truly reflect their origin. Celeste Reserva is the jewel in the crown of the Pago del Cielo wine range. This limited edition, modern-style wine is fresh and aromatic, aged for 15 months in French and American oak barrels and a minimum of 12 months in the bottle.
In the dry and sunny climate of the Limarí Valley (Chile) our pisco chileno is made with a single process of discontinuous distillation in a copper still. Its floral and citrus notes give Pisco El Gobernador a versatile and diverse character, ideal for the creation of numerous cocktails.
On opening, the first aroma is mineral with hints of flint. After aeration, the wine opens with more lemony, slightly floral notes (jasmine). The palate is fresh, well balanced with a slight sweetness which gives it a roundness. A nice tension at the finish brings minerality and length. Food and wine pairing: aperitif, white fish (lemon sauce) and cheese (fresh goat cheese).