Pazo de Barrantes-ისა და მისი 12 ჰექტარი მიწის ნაკვეთის ბუკოლური ატმოსფერო აისახება ყურძნის განვითარებაზე, რომელიც ამდიდრებს მას სხვადასხვა ესენციებით. ამ ყურძნიდან ვიღებთ ალბარინიოს მისი უნიკალური პერსონალურობით და ჯიშის ძლიერი ხასიათით. პასო ბარანტესი დაძველების შესანიშნავ პოტენციალს ფლობს. ეს ღვინო განსაკუთრებული ტერუარისა და ზედმიწევნითი მეღვინეობის შედეგია. თეთრი ღვინო, რომელიც სასიამოვნო შეგრძნებებს იწვევს ინტენსიური ყვავილოვანი, ხილისა და ბალზამის არომატებით. გემოთი ელეგანტურად მაცოცხლებელია და გვაოცებს თავისი გასტრონომიული მრავალფეროვნებით. Pazo Barrantes Albariño არის იდეალური ბალანსი ხანგრძლივ და მყისიერ სიამოვნებას შორის.
კონტიუგო (Cont'Ugo) მზადდება მთლიანად მერლოსგან, როგორც ბოლხერის რეგიონის ახალი ინტერპრეტაცია. ვენახები იზრდება ზღვის დონიდან 45-დან 60 მეტრამდე (147/196 ფუტი) სიმაღლეზე ალუვიური წარმოშობის თიხნარ ნიადაგებზე, რაც ღვინოს ღრმა კომპლექსურ ნოტებს სძენს და ინარჩუნებს მერლოს ყურძნისთვის დამახასიათებელ სურნელსა და სიახლეს.
The Don Miguel Vineyard: Named after the late patriarch of the Torres family, this sustainable vineyard is located in the Green Valley — the coolest, foggiest region of the Russian River Valley, only ten miles from the Pacific. Planted in the European-style high density of over 2,000 vines/acre, the yields are low and labor is intensive, but the vines live longer and the grapes acquire better balance and greater concentration, as well as more elegance and finesse. The blend of clones in this vintage is 45% Rued, 34% See, and 21% Spring Mountain.
ყუთებში მოკრეფილი ყურძენი რჩება "ფრუტაიოში" დეკემბერ/იანვრამდე. წყლის დაკარგვა გაშრობის პერიოდის გამო ხელს უწყობს ყურძნის ყველა ნივთიერების კონცენტრაციას. დუღილი და მაცერაცია ხდება ფოლადის პატარა როფებში; შემდეგ, მუხის 500/1000 ლიტრიან კასრებში ახალ ღვინოს ტოვებენ 18-24 თვის განმავლობაში.