ყურძენს მსუბუქად აშრობენ კარგად ვენტილირებად ოთახებში დაახლოებით 4-5 თვის განმავლობაში, რის შედეგადაც ხდება მისი გემოს, სიტკბოსა და ფერის კონცენტრირება. ზამთარში ყურძენს ჭყლეტენ, ფერმენტაცია იწყება ნატურალური საფუვრით, შემდეგ კი ტკბილს ასხამენ მუხის 500-1000 ლიტრიან კასრებში ფერმენტაციის დასასრულებლად. ღვინო ხის კასრებში 30-36 თვის განმავლობაში, ჩამოსხმამდე მწიფდება.
დამზადებულია მსოფლიოში უნიკალური ყურძნის ჯიშის ალბაროსასგან. ეს არის ნებიოლოსა და ბარბერას 1930-იანი წლების ჰიბრიდი, რომელიც შექმნილი პროფესორ დალმასოს მიერ. Bricco Colma წარმოადგენს ორი ისტორიული ვაზის ჯიშის კომბინაციას, რომელიც გამოხატავს კენკრის არაჩვეულებრივ სიახლესა და არომატულ თვისებებს.
Pazo de Barrantes-ისა და მისი 12 ჰექტარი მიწის ნაკვეთის ბუკოლური ატმოსფერო აისახება ყურძნის განვითარებაზე, რომელიც ამდიდრებს მას სხვადასხვა ესენციებით. ამ ყურძნიდან ვიღებთ ალბარინიოს მისი უნიკალური პერსონალურობით და ჯიშის ძლიერი ხასიათით. პასო ბარანტესი დაძველების შესანიშნავ პოტენციალს ფლობს. ეს ღვინო განსაკუთრებული ტერუარისა და ზედმიწევნითი მეღვინეობის შედეგია. თეთრი ღვინო, რომელიც სასიამოვნო შეგრძნებებს იწვევს ინტენსიური ყვავილოვანი, ხილისა და ბალზამის არომატებით. გემოთი ელეგანტურად მაცოცხლებელია და გვაოცებს თავისი გასტრონომიული მრავალფეროვნებით. Pazo Barrantes Albariño არის იდეალური ბალანსი ხანგრძლივ და მყისიერ სიამოვნებას შორის.
კონტიუგო (Cont'Ugo) მზადდება მთლიანად მერლოსგან, როგორც ბოლხერის რეგიონის ახალი ინტერპრეტაცია. ვენახები იზრდება ზღვის დონიდან 45-დან 60 მეტრამდე (147/196 ფუტი) სიმაღლეზე ალუვიური წარმოშობის თიხნარ ნიადაგებზე, რაც ღვინოს ღრმა კომპლექსურ ნოტებს სძენს და ინარჩუნებს მერლოს ყურძნისთვის დამახასიათებელ სურნელსა და სიახლეს.