მაცოცხლებელი, სრულყოფილი, მომრგვალებული და კარგად დაბალანსებული გემო რბილი ტანინებით, მუქი ალუბლისა და წითელი ხილის ნოტებით, მუხის ნიუანსებითა და მსუბუქი სანელებლების ელფერით.
Vie Cave was created after very careful geological and oenological research intended to release the potential of this new variety in the Italian viticultural scene. Malbéc, a French grape, thrives in Maremma’s volcanic soils, prospering in its new terroir. Vie Cave is balanced and soft and it reflects all the charm of the territory where it is produced. The name of the wine is dedicated to the Etruscan Vie Cave, or excavated roads, passageways excavated vertically in cliffs of tuff that surround the estate’s property.
ყურძენს მსუბუქად აშრობენ კარგად ვენტილირებად ოთახებში დაახლოებით 4-5 თვის განმავლობაში, რის შედეგადაც ხდება მისი გემოს, სიტკბოსა და ფერის კონცენტრირება. ზამთარში ყურძენს ჭყლეტენ, ფერმენტაცია იწყება ნატურალური საფუვრით, შემდეგ კი ტკბილს ასხამენ მუხის 500-1000 ლიტრიან კასრებში ფერმენტაციის დასასრულებლად. ღვინო ხის კასრებში 30-36 თვის განმავლობაში, ჩამოსხმამდე მწიფდება.
ინტენსიური არომატი, რომელიც აჩვენებს მას ლა პლანას მშობლიური მიწის ყველა კლასიკურ მახასიათებელს, ტრიუფელის, ტოსტსა და ველური წითელი კენკრის კონსერვის ნოტებთან ერთად.
Maggiarino მოდის ამავე სახელწოდების ფერმის ვენახებიდან - ერთ-ერთი ყველაზე ცნობილი ადგილიდან La Braccesca-ს მამულში. კარგად დაბალანსებული ღვინო გამოხატავს ყურძნის ჯიშის არომატსა და პერსონალურობას თავისი აბრეშუმისებრი ტანინებით, რაც დამახასიათებელია ისტორიული ტოსკანური Nobile di Montepulciano-ს რეგიონისთვის.
Poggio alle Nane - საუკეთესო კაბერნე ფრანკის, კაბერნე სოვინიონისა და კარმენერის ყურძნის მცირე ოდენობის ნაზავი, რომელიც გამოხატავს ამ მამულის ერთ-ერთი საუკეთესო ვენახის უნიკალურ ტერუარს. Poggio alle Nane, ღვინო, რომელიც ხასიათდება არაჩვეულებრივი არომატული კომპლექსურობითა და ელეგანტური ტანინიანი სტრუქტურით.